Bombastický Johan

Bombastický Johan

88 minut
2022
Norsko Komedie

Najít lásku je nemožné, když vás všichni nenávidí. Komedie o dobrodružném životě Johana a jeho dlouhotrvajícím boji o získání své životní lásky, Solvory, kterou v mládí nešťastnou náhodou tak trochu vyhodil do vzduchu. Výbušná komedie o životě Johana, maloměstského samotáře s citem pro dynamit, který se dostává do neustálého konfliktu s venkovskou komunitou. Johan, který v mládí osiřel, je vychováván svou tetou a strýcem a po celý život se snaží najít své místo ve společnosti a vyrovnat se s celoživotní neopětovanou láskou k dívce ze sousedství, kterou během svého mládí málem rozmetal na kusy.

Více informací

Podobné tituly

O kuřatech a lidech
O koních a lidech
Muž jménem Ove
Žena na válečné stezce
Divoch
Je mi ze sebe špatně

O pořadu

2022
Norsko Komedie

Najít lásku je nemožné, když vás všichni nenávidí.

Komedie o dobrodružném životě Johana a jeho dlouhotrvajícím boji o získání své životní lásky, Solvory, kterou v mládí nešťastnou náhodou tak trochu vyhodil do vzduchu.

Výbušná komedie o životě Johana, maloměstského samotáře s citem pro dynamit, který se dostává do neustálého konfliktu s venkovskou komunitou. Johan, který v mládí osiřel, je vychováván svou tetou a strýcem a po celý život se snaží najít své místo ve společnosti a vyrovnat se s celoživotní neopětovanou láskou k dívce ze sousedství, kterou během svého mládí málem rozmetal na kusy.

Tvůrci

Hallvar Witzo

Hrají

Vee Vimolmal, Ine Jansen, Pal Hagen, Ingrid Berdal, Ingunn Oyen

Trailer

Ocenění

Won Nominated
Award
2022
Amanda Awards Best music
Best Make-Up 2022
Award
2022
IFF Leiden
Best Film